Betaalmogelijkheden

U kunt bij goedkopeschoenen.com op drie manieren betalen:

      >  IDEAL

      >  Zelf overmaken per bank (ook vanuit Belgie)

      >  Klarna achteraf

 

 

Ideal

 

Betalen via iDEAL - Telebankieren 

 

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij goedkopeschoenen. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen.

Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

 

Zelf overmaken per bank

  

Door te kiezen voor de betaalmethode "Vooruit betalen per bank", kunt u de bestelling betalen door het orderbedrag per bank/giro over te schrijven, onder vermelding van uw ordernummer. De benodigde gegevens voor de bankoverschrijving worden na selectie van de betaalmethode gerepresenteerd. Overboeken kan via een overschrijvingsformulier of via elektronisch bankieren. Uw bestelling zal na ontvangst van de betaling direct worden verzonden. 

Betaald u vanuit het buitenland dan zijn de gegevens:

IBAN:  NL28 RABO 0376.1447.93

BIC  :  RABONL2U

 

 

T.n.v  : Goedkopeschoenen.com
Te  : Elst, Nederland 
Bankrekeningnr. 

: NL28RABO 0376.1447.93

 

Klarna – Achteraf betalen (Nederland)

 

Klarna voert voor www.goedkopeschoenen.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Klarna via de klarna App kunt inzien en betalen. Met de Klarna App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving Mijnklarna kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Klarna houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.goedkopeschoenen.com achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via Klarna. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.klarna.nl