Retourportaal

Vanaf nu is het mogelijk om je retour digitaal aan te melden en digitaal een retourlabel te kopen voor een tarief van €4,99. 

Hoe werkt dit? 

Stap 1: Ga naar https://goedkopeschoenen.shipping-portal.com/rp/ 

Stap 2: Vul je postcode en ordernummer of track & trace nummer in

Stap 3: Kies de producten die je wilt retourneren en vermeld de reden

Stap 4: Kies voor product ruilen (geef aan in de opmerkingen waarvoor je het zou willen ruilen, graag naam of artikelnummer van het product noteren) of kies voor geld terug

Stap 5: Kies bij welk servicepunt je het product wil retourneren. Je kan kiezen om het label zelf te printen of zonder printer (je krijgt dan een qr/barcode die je kan scannen bij het servicepunt)

Stap 6: Bevestig en betaal €4,99

Stap 7: Lever het pakket in bij het servicepunt. Je ontvangt een track & trace code waarmee je je retour kan volgen.

 

  • Leg de schoenen in de schoenendoos en verpak deze goed in plastic of papier. Zorg voor een goede verpakking! Plak alsjeblieft geen plakband of het retouradres direct op de schoenendoos!

 

Afhandeling:

Zodra het retour ontvangen is proberen we deze binnen 5 dagen te verwerken. Voor omgeruilde artikelen krijg je een nieuwe track & trace code. Voor terugbetalingen krijg je een bevestiging per mail. Na verwerking staat het geld meestal binnen 2 werkdagen terug op je rekening onder de naam: STG Mollie Payments of Goedkopeschoenencom